kjøp flere nye billige Parajumpers Long Bear Jakke

Posted by admin 29. Sep 2017 0 Comment(s) Dame Parajumpers,

 

Parajumpers bèi hánguó nǚ míngxīng kāishǐ dài huǒ, bǐrú “jìchéng zhě” lǐ pǔxìnhuì,running man de sòngzhìxiào,“xiǎng nǐ” lǐ de xiǎo xiù yán bànyǎn zhě jīn suǒ xuàn dōu yǒu chuānguò Parajumpers de yǔróngfú, shàngshēn chāo yǒu qīngchūn huólì gǎn.
Forventet ikke i år er vi alle kjøttkraft er ikke frosset, ikke bare bevisst satt på Qiuku, også startet en kashmir genser. Men den varmeste men også utvilsomt den hotteste mote i vinter (livsforsikring) enkeltprodukt - dunjakke! Før, nektet jeg å feather dress, fordi det er lett å bære det oppblåst, som hadde trodd at dagens Parajumpers dunjakke er fasjonable som dette! Full følelse av form, besittelse av kjøtt og varme, fasjonable å ikke vil. I vinter må vi starte en dunjakke!

Parajumpers Jakke  fjær holder varme prinsippet om å låse luften og holde konveksjonen til et minimum. Fjærene selv er svært små i termisk ledningsevne sammenlignet med andre tekstilfibre. Men som vi nevnte tidligere, på grunn av den høye luftige, lagret fibergapet mer luft enn andre fibre, mens luften er varm dårlig leder, noe som gjør hele dunjakken i forhold til andre termiske konduktivitetsegenskaper verre, Varmere sterkere.

Det er ikke lett å ha på seg en Parajumpers dunjakke Parajumpers Norge . På grunn av den store følelsen av dunjakke, er det lett å se veldig burly, med tiden trenger å tilbringe litt tanke. På løs under reglene av gull med vinterkjole er den riktige måten å åpne. På løs, kan besittelse av kjøtt, under de stramme, betydelige benene fine. Parajumpers dunjakke selv tykt brød, bare en tynn eller bunn sokker, det vil ikke virke oppsvulmet. Lang korte ben, lange shorts velger tilfeldigvis, kort på valgkortseksjonen, den er relativt liten i kroppsdekkingsområdet, kan styrke underkroppen, slik at det ikke virker for oppblåst, kort stykke dunjakke er mindre utsatt for feilvalg . Pass på å lære å gjøre god bruk av beltet! Det kan understreke midjen, slik at tyngdepunktet på farten, markerer midjen. Selv fem eller fem kropp, men også i midjen din for å camouflere på plass, lett å bygge brystet skjult under beina, er både visuell forstand. Hvis du har på seg en lue, kan du øke høyden, slik at den samlede synsvidden, med et skjerf, kan skape en tynn linjefølelse, det visuelle forlengelsesforholdet. Nedre bukser og sko til samme farge, bukser og støvler i det visuelle som en måte. Hvis du bruker sko med støvlene, vises lengre ben. Parajumpers dunjakke har vært veldig tykk, ta turen ikke bære løs bulging stil. Med et stykke kashmir genser kan det være nært, både varmt og tynt. Et lite valg er med vakker glatt genser, men også for å oppnå effekten av varm og ikke oppblåst.

Parajumpers Long Bear er koreansk skuespiller begynte med en brann, for eksempel "etterfølger" i Pu Xinhui, kjører manns Song Ji Hyo, "som deg" i den lille Xiu Yan skuespiller Kim So-Hyun har Down Parajumpers gjennom overkroppen super følelse av ungdomskraft .