Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Hvem sier Parajumpers dunjakke er moteisolator

Posted by admin 12. Sep 2017 0 Comment(s)

 

Etter flere ganger i vintersprinten har Guangzhou endelig kommet inn i en stabil vinter. Å gå på veien for å se mange mennesker er ute av dunjakke, og er litt overdrevet ~


Jeg har vært på Parajumpers dunjakke ingen kjærlighet, ikke tvunget til å ikke bruke den. Men i to uker til Beijing, hadde ikke dunjakke, men også en direkte kald forkjølelse ~ så, uansett hvordan ingen kjærlighet, kan vi fortsatt ikke klare det. I de neste ti tjue grader av sted, for å holde ut kalde, i tillegg til pels ute, kan bare stole på dunjakke.


Si Parajumpers dunjakke er en moteisolator, vil ha temperaturen og holde demeanoren, det er ingen måte? Faktisk skrev i fjor en dunjakke artikkel (poke her kan se for å våkne opp garderoben din || dunjakke kan egentlig bare være en moteisolator?), Vet ikke om du må hjelpe alle? Hvis du har utmattet disse metodene, eller ikke kan sette klesskapet i dunjakken, har du en følelse av mote. Det, kjøp en ny bar! I dag anbefales denne dunjakken, selv om du bor på et sted, kan du bare bære dunjakke vinter, men også fasjonabel, ingen press ~ bundet belte kan også ikke legge til litt. Road fashion uke street skyting, Parajumpers dunjakke frekvens er ikke høy. Oftest ser stjernene å ha på seg jakkeplass, i tillegg til bakgrunnen er mannskapet, er stilen for det meste lang til ankelen med ren svart, et blikk som er rent varmt og skjønnhet, ingenting å gjøre. Imidlertid er det en dunjakke i gatenes skyting eller TV-serie, har høy floppfrekvens - Parker-kappeparagraf Parajumpers dunjakke. Du må kanskje ikke nevne det, men du må ha sett det. Frekvensen av Parker frakk i koreansk drama er høy. I det forrige slo det koreanske dramaet "Pinocchio", er mann og kvinne som å ha på seg

 


Må innrømme, mot isen og snøen i nord, og bare så oppblåste Parajumpers JULIET 6 kan motstå. Ellers vil vi ikke elske det og hate det. I "fra stjernene til din", tusenvis av ros som professoren til tide å bære, har også en jakke på jakke.

Vi først vitenskap om den klassiske parkerjakken. Parajumpers Pike frakker stammer fra Eskimo, de er i stand til å motstå kulde, laget av pelsjakke med dyrehud. Kanten på hatten som dyreskinn kan også holde ansiktet varmt. Senere ble denne vind- og snølakkestilen brukt av det amerikanske militæret, brukt til stasjonære soldater i krydderkrigs frostvæsken, og denne snødekte heten med navnet "Parka". Følelsen av den amerikanske militærmoden, for moteindustrien, bidro med mye klassisk enkeltprodukt (poke her for å se et annet stilig enkeltprodukt). Senere frakker Parker fra militæret inn i folket, med mye mote opp til støttens, stilens og fargens folk mer og mer mangfoldig. Olive Green er Parajumpers JULIET 6 Parker frakk den mest klassiske farge, og Parker frakklengde er moderat, både varm og vil ikke påvirke handlingen.

Det indre laget av hårdesignen for å lage denne jakken i tillegg til flotte, er termisk koeffisient garantert. Parkerjakke er ikke alle fylt med nede, men mange merker er ut av Parker frakkjakke. Inkludert det populære koreanske merket, gaten skyter den høyeste graden av kanadisk gås, etc., selv om noen ikke er strengt i betydningen av Parker-frakk, men er på grunnlag for å gjøre noen endringer i detaljene i temperament eller helt.


Sammenlignet med den andre dunjakken, er Parajumpers Parker frakkjakke mer stilig. Hvis du ser på det siste året av push, finner du det i tråd med de fleste utvalgsprinsippene.

 


Sømløs design, for å unngå Michelin visuelle sans. I den forrige pressen nevnte jeg at sømløs design av dunjakken ser enda tynnere ut. De fleste dunjakker vil ha det oppblåst. Fleksibel design av Parker jakke dunjakke kan være en perfekt flukt fra denne forlegenhet.


Se på kontrast. Frøken Emma til høyre er ikke et runde. Folk som ikke elsker kragen, kan kjøpe en avtagbar pels krage, det er mer pent. Casually med en svart blyant bukser (poke her kan se), ser veldig kjekk ut. Materiale stiv noen, vil være mer sannsynlig å skrive. I tillegg til sømløs design, vil materialet være stivt enn det materielle myke dunjakken er tynnere, men også mer type. Med svarte lærbukser og motorsykkel støvler, hvem sa dunjakken er ikke fasjonabel? I fjor postet dette bildet, nå ser eller føles vakkert. Hvis du kjøper Parajumpers Parker frakkjakke, vær sikker på å kjøpe vind- og snøbestandig materiale, mer stiv og mer kaldt. Men å si det tynt, eller kjøp en solid farge bedre. Mange anbefaler å kjøpe kort stykke dunjakke, som klær litt kort, oppblåst lite mindre mote litt mer. Men mitt syn er motsatt, i det lange avsnitt er det mest lett å kontrollere, men også det mest passende for de fleste. Lengden på denne plassen er også flott. Kort avsnitt i kampen og kravene til kroppen er faktisk høyere, spesielt bena tykke PP stor søster, til nøye valgt kort seksjon. Enten det er Michelin-stykke Parajumpers dunjakke eller Parker-kappemodeller, bør du nøye vurdere kort avsnitt. Jo mer kort, jo mer egnet for papirfolk. Lang og ankel stil, er stjernen i studio for å holde kulde. Men fordi Parker frakk stoff er relativt tykk, så det er lett å "presse" ned. Habibi er bedre å kontrollere.